Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Filosofie

Waterl’eau biedt een brede maar unieke selectie kranen en badkameraccessoires van exclusieve merken uit England, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten.

Bij Waterl’eau vindt u kranen in elke stijl, van ultra modern tot klassiek en tijdloos.
Elke kraan bestaat op zich uit een combinatie van moderne techniek met een ambachtelijke hoogwaardige afwerking.

Daarnaast ondersteunt Waterl’eau de architect en installateur met informatie en advies, en biedt het een doorgedreven service aan de eindgebruiker.
Deze is verzekerd van exclusieve, en indien gewenst, op bestelling gemaakte kranen voor een gepersonaliseerde badkamer of keuken.

Geschiedenis

Waterl’eau is een klein familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door
Ineke Tap en R.A.T. Lenders.

De volgende data zijn belangrijk in de ontwikkeling van het bedrijf:

1993, mei
Opening eerste conceptstore rond badkamers in Antwerpen. In de Schuttershofstraat kon je evengoed terecht voor een nieuwe coole tandenborstels als voor een superdeluxe badkuip.

1996
Lancering merk Waterl’eau met het eerste badschuim, The Sea, dat werd getest in de eigen winkel.

1998, september
Launch van productlijn ‘Waters of the World’ voor bad, douche en personal care.

2006
Opening winkel in Brussel

2008
De winkel in Antwerpen wordt omgebouwd tot een ‘personal shop’, gespecialiseerd in badkamerprojecten, waar klanten relax hun project kunnen bespreken.

Lancering van de nieuwe productlijn ‘Eau+’. 3 verschillende Eau de Toilettes die de huid voeden in plaats van uitdrogen.

2011
Er wordt besloten om de activiteiten op één locatie te concentreren. Daarom verhuis naar een nieuwe ruimere showroom op het Eilandje in Antwerpen. Deze prachtige locatie aan de jachthaven is ideaal om klanten uit heel het land in alle comfort te ontvangen.