CEA Design

De strakke designkranen van het Italiaanse merk CEA worden met de hand vervaardigd uit het praktisch onverwoestbare roestvrije staal AISI 316L. Als wij u vertellen dat dit materiaal ook in mariene toepassingen wordt gebruikt, dan weet u dat de kranen van CEA tegen een stootje kunnen. Gelukkig zien ze er daarnaast ook gewoon heel goed uit.

CEA is een jong familiebedrijf dat barst van de creativiteit en de drang voor innovatie. Zo zijn ze constant op zoek naar een perfecte mix tussen design en functionaliteit. Ze schuwen nieuwe technieken allerminst en proberen hun producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. En hiermee bedoelen we zowel het uiteindelijke product zelf als het productieproces ervan.

CEA heeft momenteel 13 lijnen op de markt: MILO360, ZIQQ, CIRCLE, INNOVO, GASTONE, GIOTTO, UP&DOWN, GRADI, BAR, CARTESIO, NEUTRA, SWITCH en ASTA. Daarnaast hebben ze nog reeksen met apart verkrijgbare uitlopen, keukenkranen, douchekoppen, buitendouches, accessoires, ventilatoren, WC-platen, enz.

De standaardafwerking voor de CEA producten is mat RVS. Daarnaast zijn ook de afwerkingen blinkend RVS, BRASS, BRONZE en BLACK DIAMOND verkrijgbaar.

Bekijk meer foto’s van CEA Design

Ontdek ook onze andere merken.

Volevatch_logo   Cea_logoDevonDevon_logo SamuelHeath_logoLefroyBrooks_logo  CzechSpeake_logo